Bžezový nebo dřevný cukr. Má o 40% nižší energetickou hodnotu než řepný cukr a neobsahuje žádné jednoduché cukry ! Je sice drahý, ale zdravý :-) A proto vaříme s březovým cukrem naše nejprodávanější džemy, mezi které patří úžasný malinový džem. Mlsejte bez výčitek svědomí :-)
Bžezový nebo dřevný cukr - ideální pro ty, kteří si hlídají štíhlou linii, ale stejně tak pro DIABETIKY, protože jeho metabolická přeměna v těle nepotřebuje inzulin.
Sladivost je stejná jako u cukru, ale v porovnání s klasickým bílým cukrem má o 40% nižší energetickou hodnotu a neobsahuje žádné jednoduché cukry.
Mohli bychom začít s marmeládovou dietou, co říkáte ? :-)
Březová malina 205g
Na 100g hotového výrobku bylo použito 79g ovoce.
Ve 100g výrobku je obsaženo 8g přírodních sladidel.
Složení: maliny 77,5%, sladidlo Xylitol 20,5%, citrónová šťáva 1,5%, pektin 0,5%
Energetická hodnota na 100g: 426 kJ/102 kcal
Tuky: 0,25,g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,04g;
Sacharidy: 17,2g; z toho cukry: 8g;
Bílkoviny: 0,60g;
Sůl: 0g;
Při výrobě absolutně eliminujeme jakákoliv chemická aditiva, barviva a konzervanty.
Vše začalo kdysi u nás na zahradě. Jako malá jsem ráda pomáhala prarodičům se sběrem ovoce a jeho následným zpracováním. U nás na stole nikdy nesměla chybět domácí ovocná šťáva nebo džem. Moje vzpomínky na dětství chutnají po černém rybízu a angreštu.
Léta ubíhala a já dále sbírala gastronomické zkušenosti všude po světě – Evropě, Blízkém Východě, Karibiku, Indonésii, Africe. Své smysly jsem těšila nejen na lokálních tržištích, ale i ve vyhlášených michelinských restauracích. Na co jsem ale nezapomněla, je chuť a vůně poctivé domácí marmelády.
Po několika letech strávených v Německu si mě má domovina nakonec zavolala zpátky. A v mé hlavě se zrodil plán. Co mi totiž v Čechách chybělo, byly marmelády, jak jsem si je pamatovala z dětství. Sladké, vonící létem a lesem, z perfektně zralého ovoce.
Při nákupu nad 1 750 Kč
Stabilní zázemí
Platba s GoPay
Obdržíte dárek