Medovina s mandlovou příchutí patří k velmi oblíbeným. Charakteristická sladká mandlová chuť nejvíce vynikne, pokud tuto medovinu ohřejeme na 50 - 55 °C. Může se ale podávat i studená. Jedná se o dezertní vařenou medovinu s 13% obsahem alkoholu, vyrobenou z kvalitního českého medu.
Výrobce: Včelařství M. Gregor
Marcel Gregor se věnuje včelařství už od roku 2005. Vedle svého původního potravinářského vzdělání je i vyučeným včelařem, kromě toho se stal také učitelem včelařství a prohlížitelem včelstev. Včelaří s desítkami včelstev v moderních úlech na pomezí Polabí a Žďárských vrchů. Je předsedou nejstarší české včelařské organizace v Chrudimi (zal. 1864). Med a včelí produkty zpracovává v provozovně v obci Sobětuchy poblíž Chrudimi. Kromě čistého medu a medu s ořechy nebo ovocem, vyrábí také medovinu, propolisové produkty a medové cukrovinky.
Poctivý český med z pomezí Žďárských vrchů a Polabské nížiny. Lahodná medovina, léčivé propolisové tinktury a masti, rouskový pyl, včelí vosk, medové cukrovinky.
Při nákupu nad 1 750 Kč
Stabilní zázemí
Platba s GoPay
Obdržíte dárek